Andre oppdateringer

Status: Huset etter sommeren

Vel, la meg begynne med å si at det har vært en fin sommer. Late dager på stranda, lange kvelder med venner, avslappende bad i jacuzzien, fantastiske turer i fjellet.

Men så er vi hjemme igjen da, og hverdagen har startet og ting er litt kaos. Ikke minst i huset. Jeg ser rundt meg, og må trist konkludere med at det store målet om å være organisert og ha et ryddig og pent hus innen sommeren har FEILET. Strykkarakter.

Puslespillet fikk jeg og begynte på i løpet av sommeren. Det stoppet opp på dette stadiet, så etter at det har stått urørt noen uker har jeg dessverre kommet til den konklusjonen at det er bedre å rydde det bort så vi kan bruke bordet til andre ting.

Vaskerommet….. vaskerommet er et eget kapittel. Man skulle tro at et så stort, flott rom gjør at jobben går i en fei, men det hoper seg jaggu opp der også.

Kleshaugen er også tilbake, selv om jeg gjorde et skikkelig forsøk på å holde den borte.

For å gjøre det hele enda mer rotete, har min mor bestemt seg for å bli minimalist. Vel og bra for dem, men vi bli altså spurt om vi vil ha hver eneste gjenstand som ligger lagret i boder, kjellere, hytter, skuffer, skal og gudene vet hvor de har alt sammen. De har MYE. Og jeg har problemer med å si nei, og tar imot selv om jeg vet at jeg ikke egentlig har noe sted å legge alt. Flere ting inn enn ut = ikke bra.

Heldigvis er det ikke SÅ rotete her, jeg mener, det er ikke helt totalt bombe-koas-helsefare-rotete. Vi har jo holdt rotet nede på et akseptabelt nivå gjennom sommeren for å kunne ta imot besøk og sånn, men har nok fokusert mest på kjøkkenet og til en viss grad klesvask. Resten tar nok ikke så lang tid å rydde opp, men jeg har litt problemer med å komme i gang. Er litt «overwhelmed» som amerikanerne sier. Det er lett å føle seg litt utilstrekkelig med alt som må gjøre både i huset og ellers i livet. Derfor har jeg over de siste dagene sett 3 episoder av Støv på hjernen på TLC, og har hørt 6 episoder av podcastene til A Slob Comes Clean. Sistnevnte er det mest motiverende jeg vet om når det gjelder å komme i gang med rydding av huset. Jeg har i det minste fått lyst til å få det pent her igjen, det har begynt å klø i fingrene.

Alt handler jo om å prioritere tiden, og siden et av nyttårsforsettene mine var å bli sunnere, så har jeg brukt mye tid på trening den siste tiden…. Så det er jo bra. Jeg får trøste meg med det når jeg føler meg litt utilstrekkelig på hjemmefronten.

Tilslutt vil jeg også fortelle at vi både fått en flott benk og blomsterpotte til inngangspartiet, og et nydelig lite cafésett til verandaen. Begge sitteplasser har vi brukt mye i sommer og jeg gleder meg til å bruke dem ut over høsten også!

Det var en liten oppdatering fra kaoset vårt.

Håper du har hatt en fin sommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s