Andre oppdateringer · Hagen og uteplassen

En travel vår

Til gamle lesere: Takk for sist!
Til nye lesere: Så koselig at du har kommet innom!

Det har vært mye å gjøre i det siste, det har vært lite tid til blogg. Her er noen bilder av hva som er gjort i huset siden sist:

Vi har vært på dynga med alt skrotet i garasjen, inkludert juletreet og kattetårnet.
Kattetårnet har stått ute i vinter og har virkelig sett bedre dager.

 

Det har vært fullt kaos i loftssuta. Noe av det vanskeligste å organisere er hobbyene våre. Derfor er jeg så stolt av å ha sortert garn og prosjekter!

Kallax-hylla ser helt smashing ut spør du meg!

 

Jeg har ryddet en god del i papirer. Det er vanskelig, spesielt når vi er flere i husholdningen. Og vi hadde med oss en ganske stooor haug fra stedet vi flyttet.

img_2030

Det vi har gjort er at vi har gått igjennom haugen flere ganger og sortert litt mer hver gang. Første gang fokuserte vi kun på behold/kast, så har vi sortert litt og litt for hver gang vi blar igjennom. Og det blir faktisk lettere for hver gang! Og underveis finner man ut at det er flere ting man vil kaste, og noe skal arkiveres i perm og noe skal hit og noe skal dit.

Dette var første sorterings kastehaug:

img_2031

Det skal sies at papirhaugen ennå ikke er historie, men den er KRAFTIG redusert. Fra en FULL flytteeske til en liten bunke på 5 cm som snart er helt borte !

 

Det er godt med litt hjelp når man sorterer.

img_2047

 

Vi har ordnet i hagen. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg har noen særlige grønne fingre, men det tror jeg ikke de som har bodd her før oss har hatt heller. Ikke at det er noe galt med hagen, det er bare alle blomsterbed er tettet igjen med stener og grus. Det gjør ikke noe, da kan vi plante det vi ønsker etter hvert.

img_2220-1

Jeg ønsker å bli et hagemenneske etter hvert og kommer til å prøve å gjøre det pent. Det må bare gjøres litt om gangen for at jeg ikke skal bli helt overveldet, så foreløpig har vi begynt med å klippe gresset, luke litt, og *trommevirvel* Plantet 5 blomster i en blomsterkasse!

Jeg brukte laaang tid på å tenke på hvilke blomster jeg ønsket oppi der, så jeg fant tilslutt ut at hvis det skulle bli noen blomster i det hele tatt så måtte jeg bare velge noen jeg synes er pene. Så får jeg se etter hvert om de trives der de står, om de blir venner og om de er tørste og så videre… Vi må rett og slett bli litt kjente med dem. Jeg får prøve å vanne etter beste evne så de ikke dør med en gang i hvert fall.

 

Vi feiret 17. mai hjemme, det var veldig vellykket. Det er så deilig å kunne invitere venner til selskap på kort varsel og føle at huset er i anstendig stand!

Dette er jo da noen dager siden, huset ser dessverre ikke sånn ut nå….

Så dett var dett for denne gang. Håper det ikke blir så lenge til neste oppdatering!  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s