Andre oppdateringer · Kjøkkenet · Stua

Rotehuset

Det kan virke som om personer som ikke kjenner meg så godt har, ut fra denne bloggen, fått inntrykk av at jeg er en ryddig person. Det må jeg på det sterkeste bare tilbakevise. Alle som har vært hjemme hos meg i mer uformelle sammenhenger vet at det ikke er sant. Ryddig er jeg altså ikke.

Tenkte derfor jeg skulle sammenligne bildene jeg har publisert på bloggen tidligere med slik det ser ut uryddet. Det er litt skummelt å vise dere dette, for det er liksom ikke sånt man viser frem. Rotebildene ble tatt i går, en helt vanlig hverdag, en helt vanlig uke.

Dette er altså det som møter deg hvis du dukker opp uanmeldt på døra vår.

Ryddig spisebord:DSC_5401-0

Rotete spisebord:

 

Ryddig sofagruppe:DSC_5384-0

Rotete sofagruppe:

 

Ryddig tv-stue:DSC_5463

Rotete tv-stue:

 

Ryddig kommode:

Rotete kommode:

 

Ryddig vindu:IMG_0209

Rotete vindu:

 

Ryddig kjøkken:DSC_5505

Rotete kjøkken:

 

Gangen har jeg ikke engang klart å finne et ryddig bilde av, det sier jo litt. Her er i hvert fall sånn den ser ut nå:Litt trist at jeg ikke har et pent bilde av gangen, for den er egentlig ganske stor og fin.

Og la meg få nevne at dette egentlig ikke er så ille for vår skala. Vi har det hverken spesielt ryddig eller ekstremt rotete på disse bildene. Huset bærer preg av at det nettopp (eller i hvert fall for ikke så lenge siden…) har vært påskeferie og at jeg har vært syk. Det forklarer blant annet turutstyr i gangen, dyne i sofaen og dopapir på stuebordet. Men misforstå meg rett, dette synet kunne ha møtt deg når som helst på året.

Dette er jo også noe av grunnen til at jeg startet denne bloggen, jeg ønsker jo å bli ryddig. Eller i det minste ha kontroll over hvor ting er. 

Heldigvis klarer vi å holde hverdagsrotet sånn noenlunde under kontroll, så hvis du gir oss en times varsel før du kommer skal vi klare å få det til å se passe anstendig ut 🙂

Håper dette har vært et oppklarende innlegg. Ha en fin helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s