Andre oppdateringer

Følg oss på instagram!

Jippi, endelig har vi fått instagram også!

Brukernavnet er Detlillegulehuset.Du kan også trykke på bildene til høyre på siden.

Jeg har egentlig hatt instagram en god stund, men jeg har aldri helt forstått #hæsjtægger og @alfakrøller og sånt. Men jeg begynner å lære, så nå tenkte jeg det var på tide å koble kontoen opp mot hjemmesiden. Bær med meg og ha forståelse hvis jeg gjør noe rart, som sagt er dette en ganske ukjent verden for meg 🙂

2 kommentarer om “Følg oss på instagram!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s