Loftsstua · Organisering

Prosjekt Kallax

Det eneste virkelig rotete og kaotiske rommet vi har i huset nå er loftsstua. Mye av det som står her er ting vi ikke vet helt hva vi skal gjøre med, det er avgjørelser som vi utsetter å ta.

Noe av det er også mine hobbyting. Jeg har mest garn, men også litt annet fra ting jeg har laget og prosjekter jeg har holdt på med tidligere.

Oppi hodet mitt er en Kallax-hylle fra IKEA helt perfekt til å oppbevare sånt, så jeg overtalte kjæresten om at det trenger vi i hvert fall for at det skal bli orden der oppe.

 

For å komme i gang måtte jeg lage plass på gulvet ved å rydde vekk (flytte litt på?) noen esker.

Det er litt rart i grunn hvordan rotet liksom sprer seg utover når man prøver å rydde…. Bildet nedenfor er fra gangen utenfor loftsstuen:

Jeg må tilstå at gangen fortsatt ser slik ut, men da fikk jeg i hvert fall plass til å sette i gang med monteringen:

Så langt kom jeg:

Ikke bare manglet jeg knotter for å bli ferdig, jeg hadde også gjort en monteringsfeil.

Det gikk et par uker før jeg fikk tak i knottene. Heldigvis bruker vi ikke loftsstua til noe foreløpig, for halvferdige hylla sto midt på gulvet og blomstret mens jeg ventet.

Siden vi bor et stykke unna IKEA var det flaks for meg at jeg hadde ei venninne som skulle innover. Hun fikk med seg bilder og kvittering og kom tilbake med riktige knotter. Det hadde visst vært raskt og enkelt å få tak i dem også, det var visst ikke noe problem sa hun.

Tenk at så små og enkle pinner kan skape så mye stress og frustrasjon!

Endelig fikk jeg gjort ferdig hylla.

Jeg rettet ikke opp monteringsfeilen, hullene er bare «gjemt» under den øverste plata ut mot rommet, mens hullene på motsatt side er inn mot veggen.

Det er fortsatt rotete i loftsstua dessverre, men nå er jeg veldig motivert til å få ryddet opp. Og ingen flere unnskyldninger om at jeg ikke har noe sted og legge garnet!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s