Klær · Organisering

Sånn passe orden i undertøysskuffen

Jeg har alltid hatt ett salig kaos i skuffen. Sokker, strømpebukser og truser om hverandre uten noe annet system enn at jeg prøver å holde de forskjellige tingene i hver sin ende av skuffen.

IMG_0586

Lenge har jeg derfor grublet på hvordan dette kan bli bedre uten at det blir for detaljorientert. Er det noe jeg har lært så er det at systemer ikke bør være for intrikate, da blir det ikke til at man holder gidder å opprettholde det i lengden.

Sånn her for eksempel:

Klin umulig for en rotekopp som meg. Dersom du synes disse eskene så smarte ut og du kunne tenke deg å kjøpe dem, er bildet hentet herfra. De har også noe lignende på IKEA. Merk deg da at jeg og alle andre rotekopper synes du er klin gæærn og setter deg automatisk i båsen «tvangstanker» mens vi innerst inne er litt misunnelige.

Det er vel ingen stor overraskelse at jeg da til slutt fant en løsning som jeg synes fungerer, overskriften hinter jo kraftig i den retningen. Løsningen lå hos IKEA (Selvfølgelig.).

Disse små rommene har akkurat passe med plass for grovsorteringen som jeg ønsker.

Det eneste problemet var at disse var for høye for den kommoden jeg alltid har brukt. Dette løste seg imidlertid elegant da de (med litt hjelp av dytt-og-klem-metoden) passer perfekt i bunnen av vårt nye garderobeskap!

Strømpebukser og belter er herved forvist til kjoleskapet. Du kan kjøpe denne smarte innretningen på IKEA sine hjemmesider.

Om du heller ønsker tips til hvordan du kan lage oppheng selv i såkalt DIY-stil, kan du for eksempel titte HER.

Jeg har også funnet denne søte lille saken på IKEA:

Den har erstattet den lille kurven jeg tidligere heklet selv – men ta det med ro, ikke få panikk – jeg er sikker på at den lille kurven skal få et annet bruksområde.

Det var alt for i kveld, håper du fikk noen nyttige eller mindre nyttige tips. Kommenter gjerne hvis du har egne erfaringer på dette området – det håper jeg virkelig alle mine lesere har da alternativet er å ikke bruke undertøy.

Ha en fin kveld!

5 kommentarer om “Sånn passe orden i undertøysskuffen

  1. Ja, ingenting er som litt orden og system 🙂 Jeg syntes du har funnet en god løsning på sorteringsutfordringen din. Du får legge ut et oppdatert bilde av hvordan systemet ser ut om en mnd 🙂 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s