Andre oppdateringer

En ufrivillig pause

Fredag for fem dager siden skled jeg på isen og brakk armen. Eller albuen mer spesifikt. Dermed ble det en ufrivillig hjemmeuke for meg denne uken.

Har du noen gang forsøkt å binde fast en arm til magen over lengre tid ? Til og med små ting som å åpne et lokk eller å ta på en genser kan bli svært utfordrende. Men det kunne vært værre, det skjedde heldigvis med vestre arm. Høyre er frisk som en fisk! 

Det verste med å være hjemme hele dagen med bare én arm (rent bortsett fra at jeg faktisk vil være på jobb, for ikke å snakke om smertene) er at det er veldig lite å finne på. Altså, jeg kan jo alltids se TV eller lese en bok, men det er ikke helt den samme kosen når man gjør det hele dagen. Dagen før jeg skadet meg kjøpte jeg inn masse garn, for jeg har så lyst til å lære meg å strikke sokker. Nå ligger garnet og ser på meg. Sukk. Så ingen strikking eller hekling eller brodering. Ikke får jeg lov av kjæresten å gå ut, han er redd jeg skal skade meg igjen…

Den eneste hobbyen min som jeg har funnet ut at jeg klarer, er fargelegging. I begynnelsen brukte jeg en app på iPaden, men nå som de verste smertene har lagt seg kan jeg også fargelegge i bok.

   

 
 

Jajaja så sånn går no dagan. Blir nok ikke gjort så mye annet her på en stund. 

Håper du har en fin januarkveld! Og husk å gå forsiktig ute 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s