Hagen og uteplassen · Organisering

Julen pakkes bort

Har du ennå ikke pakket bort julen? Ikke jeg heller. Før i dag. Første jul hjemme betyr også at det er første gang julen skal pakkes ned. Og da vil jeg gjøre det ordentlig, ikke bare rake sammen det jeg har og kaste det oppi en tilfeldig eske.

Pappeskene jeg har brukt hittil duger ikke lenger.

IMG_0990-0

Har kjøpt noen nye på Europris nå da, de er litt mer slitesterke og bedre å stable.

IMG_1201

På ett tidpunkt var det totalt kaos her, ting i stabler og hauger og esker på alle bord og over hele gulvet.

IMG_1232IMG_1231

Det tok litt lenger tid enn planlagt å rydde bort, for midt i sjauen gikk jeg selvfølgelig tom for esker og måtte en tur til på Europris.

IMG_1228IMG_1229IMG_1230

Fikk til slutt lagt alt reltaivt pent på plass, det var kun en av eskene som ikke fikk på lokket. Jeg vet ikke hva som er vanlig mengde julepynt, men jeg synes i grunn fem esker er ganske mye?? Men det må vel bli såpass når bare grisene tar en av dem…

IMG_1236IMG_1237IMG_1238

Er faktisk ganske fornøyd med meg selv! Føles som fordømt mye jobb, forhåpentigvis har blir det lettere til neste år når eskene allerede er på plass.

Fikk tatt ut juletreet også i helgen. Det ble mye banning, men ble heldigvis kort prossess. Nå må vi mare gå ned med det til nærmeste henteplass så kommunen kan plukke det opp. Fant ut i går at kommunen kjører runder for å hente juletrær, det er jo helt fantastisk! Jammen mye man ikke vet om sin egen kommune før man kjøper hus!

Juletreet la igjen omtrent 30 millioner visittkort før det dro, men det glemte jeg å ta bilde av i kampens hete. Nå er det bare støvsugeren som står ensom igjen, sammen med de «gamle» gardinene.

Videoen under gir noen supre tips til hvordan du kan oppbevare ulike dekorasjoner:

 

Resten av helgen har vi i grunn brukt til å måke, det har jo kommet så voldsomt mye de siste dagene. Bildene under viser før og etter måking på lørdag.

IMG_1233IMG_1234

Det kom selvølgelig mer natt til søndag, så vi sto i hele dag og måkte bort enda mer enn i går. Jaja, det er god trening da. Bare ørlite grann bekymret for om jeg kommer jeg på jobb i morgen…

Håper du har hatt en riktig fin helg!

4 kommentarer om “Julen pakkes bort

 1. Det var litt av en sjau 🙂 men du kommer nok til å være glad for at du tok jobben når du skal pakke alt opp igjen om noen måneder 🙂

  Liker

 2. Se her jeg, ikke noe å si på systemet. Vi pakket ned julen sist fredag, har ikke så stilige bokser som dere. Tror faktisk vi bruker den samme pappesken nå som vi gjorde vår første jul i 1987. Den har faktisk inneholdt en JVC video spiller, ikke akkurat nymotens greier. Hadde ikke så mye pynt i starten, men det har jo blitt mer og mer etterhvert. Litt morsomt er det at vi fortsatt har mye av det som vi startet med. Ser at dere allerede har en del pynt, men det må jo til når man har stor plass. Vi startet med en liten ett-roms leilighet i Oslo. Ikke så mye plass der :). Er det i Holmestrand dere bor?
  Vinteren har virkelig kommet , her også. Ser ut som om vi omtrent har fårr samme snømengde som dere. Nå er der 13,3 minus her, men det er meldt enda kaldere. Må kle seg godt da. Deilig å fa brukt litt av stikkeplaggene da 🙂 Ønsker dere en fortsatt fin kveld.

  Liker

  1. Så gøy! Da blir jo eskene egentlig en attraksjon i seg selv!! Det meste av det vi har er arvet, så har ikke brukt så mye penger heldigvis. Og alt vi ikke har brukt i år har vi kvittet oss med for å renske opp litt. Bor i Horten 🙂 i skrivende stund er det 8 minus, så snøen blir nok en stund til 🙂 takk for ar du stakk innom, ha en flott kveld du også!

   Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s