Interiør · Stua

Julestemninga kom med stjerna

Så var endelig stjerna på plass i stua. Det føles som et helt annet rom!

Vi har plundret litt for å få den til å henge pent og fungere, men alt går om man prøver lenge nok. Ble så god atmosfære. Det eneste som mangler nå er juletre og julemat og gjester.

Eskene ble stuet bort tilbake der de kom fra, hakket ryddigere enn da jeg dro dem frem. Har kvittet meg med ganske mye gammel julepynt, det som er igjen er jeg ganske fornøyd med. Det er en herlig blandig av arvet, fått, hjemmelaget, påtvunget, bortgitt men tilbakelevert, påtvunget under sterk tvang og et par ting er utrolig nok kjøpt. Esken med juletrepynt ligger lengst fremme for å være lett tilgjengelig når treet kommer i hus.

Siden dette er første året jeg pynter til jul NOENSINNE, så klarer jeg ikke å tenke på å skifte ut pynten og sånt tull. Derfor er det ingen advent i dette huset, her er det kun jul eller ikke jul.

Jeg ser at det i år er moderne med hvit og grå og søvpyntet jul. Det blir det ikke her i huset. Altså, skal det være jul, så skal det være jul. Da er rødt det eneste som duger mener nå jeg.

Som leser skal du få kikke selv. Her kommer noen bilder.

DSC_5420IMG_0252DSC_5427DSC_5424DSC_5431DSC_5440DSC_5434IMG_0229IMG_0226IMG_0224IMG_0256IMG_0240DSC_5451IMG_0223DSC_5423IMG_0262IMG_1009IMG_1008IMG_1065IMG_0998IMG_0994

Kurven med nøtter og ullkulebrikken er hjemmelaget. Katten kom ferdig sammensatt. Det meste vet jeg ikke hvor jeg har fra.

Dersom du er en av dem som barmhjertig har bidratt med julepynt, og du nå sitter og venter på en takketale; Ikke fortvil. Jeg tar talen etter jul.

God kveld i stuen!

7 kommentarer om “Julestemninga kom med stjerna

 1. Så fint dere har pyntet 🙂 Koselig å pynte til jul. Her har vi pyntet til advent, med lysestaker i vinduene, stjerne i kjøkken vindu og adventsstake. Siste helgen før julaften blir det å dra frem nisser og få inn og opp juletreet. Det blir koselig. I huset har er tradisjonen å pynte sammen alle 4, det har vi gjort så lenge «ungene» har vært store nok. De har jo nå blitt 19 og 21 år, så er vel kanskje snart voksne? Ser at du skriver at det er første jul du pynter til noensinne, morsomt er det å lage sine egne tradisjoner. Fine bilder av flott hus. Tusen takk for titten 🙂

  Liker

 2. Så fint dere har pyntet 🙂 Koselig å pynte til jul. Her har vi pyntet til advent, med lysestaker i vinduene, stjerne i kjøkken vindu og adventsstake. Siste helgen før julaften blir det å dra frem nisser og få inn og opp juletreet. Det blir koselig. I huset har er tradisjonen å pynte sammen alle 4, det har vi gjort så lenge «ungene» har vært store nok. De har jo nå blitt 19 og 21 år, så er vel kanskje snart voksne? Ser at du skriver at det er første jul du pynter til noensinne, morsomt er det å lage sine egne tradisjoner. Fine bilder av flott hus. Tusen takk for titten 🙂

  Liker

  1. Takk! Det høres ut som en veldig koselig tradisjon! Tror sånne gode tradisjoner kommer litt etter litt over noen år, så får bare se hvordan det blir etter hvert for vår del. Takk for at du leser 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s