Interiør · Stua

Så var det den tiden igjen. 

Nå er tiden inne, pønta skal fram! For å være helt ærlig har jeg gruet meg litt for å dra frem eskene, det er jo bare rot og drit oppi der. Alt ligger hultertibulter uten noen form for system. Trøkt nedi for å få plass til mest mulig.

Dette er jo faktisk første gangen jeg tar frem alle eskene på en gang, har jo aldri trengt å pynte noe særlig siden vi aldri har vært hjemme i jula!

Det meste av pynten vår er arvet (selvfølgelig) og det meste er forsåvidt brukanes, men det er jo så mye rart…

Så jeg har bestemt meg for at alt vi ikke bruker i år skal ut av huset for godt. Vi kommer til å bruke det aller meste av det, som jeg har skrevet tidligere har vi ikke mulighet til å kjøpe alt i hytt og pine. Det blir fort dyrt!

Vi får heller gjøre det beste ut av det. De hvite sommergardinene blir for eksempel pyntet med røde sløyfer.

 

Langt nede i en av eskene fant jeg en lyslenke. Aldri sett før, aner ikke hvor den kommer fra. Hang den opp.


Dette lille klokkespillet fra Georg Jensen er nok den peneste julepynten vi har.  Fikk den i julekalenderen et år fra IKEA-nissen, synes den er så utrolig koselig!
  

Får pynte litt etterhvert. Har litt mangel på adventstjerner fant jeg ut, så det må også vente.

Det som er helt sikkert er at når jeg legger bort pynten i januar skal det være så god orden at jeg allerede gleder meg til neste desember! Det forbannede virrvarret her kommer det ikke noe godt ut av.

Ha en fin desemberdag!

2 kommentarer om “Så var det den tiden igjen. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s