Andre oppdateringer

Norge er et flott land

Jeg har vært så heldig å få tilbringe helgen på familiehytta i Gudbrandsdalen med min gode venninne Ingvill. Vi har ledd og spist og hadde det veldig gøy, og ikke  minst gått tur. Selv om jeg har sett disse fjellene tusen ganger før, mister jeg fortsatt pusten hver gang jeg kommer opp hit. Det er så vakkert!!  
    
    
 
Ingen ting er som peiskos på kvelden. Julemusikk, kongerøkelse og stearinlys hører også til når det er første søndag i advent. 

God 1. Desember! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s