Badene · Interiør · Organisering

Deilig med et ryddig og organisert bad

Det er egentlig en stund siden jeg ble ferdig med å organisere badet. Hver eneste boks, kurv, eske og toalettmappe er blitt tømt på hodet, renset, ryddet, organisert, sortert, arkivert, stemplet for godkjennelse før det har blitt lagt på plass. Jeg har likevel ventet litt med å lage et innlegg om det fordi jeg ikke føler meg fullstendig ferdig. Det er alltid noe jeg føler burde ha vært sortert mer, småting som bør legges for seg selv og store ting som bør samles.

Som jeg har skrevet en del om i det siste har jeg jo heklet flere kurver. Og jeg er fortsatt ikke ferdig med å hekle kurver, jeg hekler så fort jeg har litt tid. Mens jeg hekler så sitter jeg og tenker på hva jeg skal ha oppi kurven, og for hver kurv som blir ferdig blir en ny ting sortert. Sånn sett så føler jeg egentlig at jeg rydder mens jeg hekler!

Du kan se hvordan badet så ut tidligere HER.

Her er i hvert fall bildene jeg tok da jeg var ferdig med den største oppryddingen for noen uker (?) siden.

Har som sagt gjort noen små endringer etter at disse bildene ble tatt, men det får jeg heller legge ut senere når jeg er 100% fornøyd. Det er i hvert fall bedre enn slik det så ut før.

Ha en fin og ryddig onsdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s