Anbefalte innlegg · Interiør · Stua

Små grep gjør stor forskjell – ommøblering i stua

I går kveld kom mamma og a-mor for å montere surround-lyd i stua. Hvilken suksess! Det ble helt fantastisk. Tusen takk!

Mens de holdt på fant jeg og kjæresten ut at vi skulle gjøre noen endinger vi har snakket om en stund, stua sto jo på hodet likevel.

Det første vi gjorde var å kaste ut den store hvite bokhylla som fulgte med huset. Det en fin, men veldig stor og upraktisk. Jeg syntes ikke den passet inn i det hele tatt, og da vi fikk den ut ble det masse plass mellom sofaene. Vet ikke helt hva jeg vil fylle plassen med, men nå er det i hvert fall et fint sted for globusen.

 

Så flyttet vi bokhylla fra veggen mot kjøkkenet til sofagruppen. Der den har stått tidligere ønsker vi oss et vitrineskap, men det får komme etter hvert. Glassene som sto i hylla fikk vi plass til på kjøkkenet, så endelig kan bokhylla fylles av det den er laget for; bøker. Hjertet i ethvert kultivert hjem. Vi ble nesten litt skuffet over at vi ikke har mer skjønnlitterært. Fagavdelingen er plassert oppe på gjesterommet, som du kan se HER.

 

Endelig fikk vi også hengt opp bildene våre over kommoden også. Det vil si – vi har nesten hengt de opp flere ganger, men har ikke kunnet bli enige om plasseringen. Er ganske fornøyd med hvordan det ble til slutt.

Dataene som ligger på kommoden er faktisk det eneste i stua jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av. De er akkurat for store til å legges ned i en av skuffene. Tips tas i mot med takk.

 

Bildene under er litt mørke, jeg skylder på den norske vinteren. Jeg har forsøkt å justere lyset på bildet etter beste evne, men ser at bildekvaliteten går ned. Du får likevel et inntrykk av hvordan det ser ut.
Ha en fin dag!

En kommentar om “Små grep gjør stor forskjell – ommøblering i stua

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s