Interiør · Stua

Fra sommer til jul med nye gardiner

I år har vi bestemt at vi skal feire julaften hjemme. Det blir første gang på de fem årene vi har vært sammen. Når jeg tenker meg om er det faktisk første gang noensinne at jeg ikke har feiret hos mine, dine eller våre foreldre.

Jeg gleder meg kjempemasse! Det er nok litt begrenset hva vi har av julepynt, for å være helt ærlig vet jeg ikke helt hva vi har engang… Og budsjettet er jo begrenset, så vi har ikke råd til å fylle huset med juleting fra topp til tå det første året. Derfor har jeg tenkt at det må jo være bedre å legge litt penger i gardiner enn masse dilldall og fjas, gardiner er jo tross alt viktig for å sette stemingen i rommet. Juletre blir det ihvertfall uansett, det har vi bestemt oss for.

Har sett litt etter gardiner de siste ukene, og jammen var det tilbud på Kid frem til 28.11!

Disse gardinene er de vi har hatt siden vi flyttet inn. De er kjøpt på Bohus, du kan lese mer om dem HER. Vi er veldig fornøyde med dem, men de er jo definitivt sommer da.

IMG_0209

Julegardinene heter Anthoni fra Kid, du kan lese mer om dem HER.

Vi er kjempefornøyde med de nye gardinene, litt julenips i vinduet så blir det perfekt!

IMG_0218

 

Så får vi se om det blir noe mer julepynt etterhvert.Hadde ihvertfall rett om at det ble riktig stemning med disse gardinene!

Nå gleder jeg meg til jul!

6 kommentarer om “Fra sommer til jul med nye gardiner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s