Badene · Organisering

Så er det badet sin tur

Nå er jeg bare helt nødt til å få ryddet ut alle baderomstingene våre. Har to esker stående fulle av såper, hårpynt, smykker, kremer og jegvetikkehva…


Der vi bodde før vi flyttet hadde vi så lite bad at vi måtte ha alle badesakene i rommet ved siden av. Det var på ca 1 kvm og hadde omtrent like mye gulvplass som doen vi har under trappa her… Så har gledet meg veldig til å få på plass alt.

Er egentlig ganske fornøyd med badet vårt sånn det er nå, bortsett fra at tingene ikke ligger der og at de få tingene som er satt der står i et evig kaos.


  
Pus er med, som alltid.

Var så frekk at jeg spurte ei venninne om badetingene hennes sist jeg var der. Hun bor også sammen med kjæresten, har ikke barn, har mye mindre bad enn oss, og omtrent like mye hyller/skapplass. Med andre ord, veldig bra å sammenligne seg med for oss.

Har du plass til alle sakene på badet eller har du noen av tingene på et rom i tillegg, spurte jeg. Nei, hun fortalte at alt sto på badet, og hun åpnet skapene så jeg fikk se hvor alt lå. Håndkler og dopapir i toppen av langskapet, hårting og diverse i den underste delen. Kjæresten hadde skapet bak speilet, og hun hadde sminkesaker i et lite skap ved siden av. I tillegg hadde de en egen liten hylle til tannbørster. Og da fikk de fortsatt plass til en benk til oppbevaring av vinterklær fordi gangen er for liten!!

Min konklusjon: Jeg har ALT for mye baderomsting!!

På tide å gå til drastiske skritt; her må det kastes.

3 kommentarer om “Så er det badet sin tur

  1. Forslag til hva du kan kaste: Sett alle badetingene i en eske på naborommet, når dere trenger noe går dere dit og henter det og setter det i badeskapet etter bruk. Det som ikke er hentet innen 2-3 mnd kaster du…. 🙂

    Liker

    1. Godt tips! Jeg har begynt å se igjennom eskene, og det er faktisk mye som kan kastes uten at det gjør så veldig vondt i sjela. Noen av disse boksene har jeg hatt siden 90-tallet, og det er tydelig på innholdet!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s