Anbefalte innlegg · Gjesterommet · Klær · Organisering

Endelig årnings på gjesterommet

I går var jeg skikkelig flink!

Det har jo gått en stund siden jeg flyttet klærne mine over i nytt klesskap, som du kan lese om HER. Etter dette har gjesterommet blitt stående urørt og ventet på sin tur. I dag var dagen hvor jeg tok mot til meg og satte igang. Slik så det ut før jeg startet:  


Det første som må til er en liten ommøblering.

Vi har ikke så mange plasser å ha kommoden, så det er her vi fant ut det var mest praktisk å ha sokker og undertøy osv. Da jeg skulle begynne å legge inn i skuffene måtte Missy selvfølgelig hjelpe til.

Ble kanskje ikke bra system i kommoden som jeg hadde håpet, men nå er ihvertfall alt på plass og ute av veien.

Bøkene ble ryddet inn i bokhylla. Fagbøker skal få stå her, og så tenkte vi å plassere en skjønnlitterær avdeling i loftsstua.

Samboeren fant ut at han egentlig ikke trenger så mye av skapplassen på hovedsoverommet, så jeg fikk flytte kjolene mine inn dit isteden.

Vips, så ble det plass til koffert, bager og diverse i skapet på gjesterommet.

Sim salabim, ferdig!  
  

Det eneste som gjenstår nå er et par sekker med dyner og puter som vi må legge i esker. Tenkte å kjøpe sånne lufttette av hard plast så vi kan sette dem bak veggen under skråtaket.   
Helt utrolig hvor lang tid det tar å ordne et så lite rom, men det er kanskje ikke så rart når jeg ordner masse annet i huset innimellom… Men det jeg er aller mest overrasket over er hvor gøy det er når man kommer igang! Blir skikkelig gira og føler ikke jeg kan ta meg tid til å legge meg engang! Tjohoi!

Vi fikk forresten også ryddet inn hagemøblene i garasjen i går og har fått kjøpt en snøspade. Skikkelig godt å bli ferdig med, nå kan vinteren bare komme!

Håper du har en strålende og organisert tirsdag!

5 kommentarer om “Endelig årnings på gjesterommet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s