Anbefalte innlegg · Klær · Organisering

So it begins: Kleskaoset

Nå er det på tide å få orden i kleskaoset. Dette er det som haster mest.

Det eneste jeg har fått nogenlunde orden på er kjolene. De er installert i det ene av de to innebygde klesskapene i huset.

Skapene over er de jeg disponerer på gjesterommet, bildet under viser kjæresten sine skap på hovedsoverommet.


Dette er langt ifra nok plass for alle våre klær.

Jeg har laget et slags midlertidig system hvor jeg har brukt bokhylla på gjesterommet som skap.


Som bildet under viser har dette midlertidige systemet fungert ganske dårlig….


Derfor har vi vært på IKEA og skaffet nye garderobeskap! På grunn av skråtaket og plassen i gangen måtte skapet ha spesielle mål. Det måtte være grunt og ikke for høyt. Vi valgte å gå for to skap, hver på en meter. Viktig å ha hvert sitt skap for å unngå irritasjon over hverandre. Da kan vi jo ha hvert vårt system!

Kan virkelig anbefale PAX garderobeplanlegger på IKEA sine nettsider, da kan man sitte hjemme i ro og mak mens man tilpasser skapet til ditt hus og dine behov. Man får tilogmed  ut ferdig handleliste, så torturen med handlingen reduseres til det minimale …

Min flotte kjæreste samarbeidet med snille svigerfar om å sette det sammen.Speildørene gjør hele skapet litt vanskelig å se, men gir en utrolig romfølelse!! Skapet til høyre er kjæresten sitt, det til venstre er mitt. Her er det masse deilig plass som venter på å bli utnyttet.


Så begynner moroa. Det vil si; hvor begynner man?? Hvordan går man frem for å lage et skikkelig bra system?

Her er mitt beste forsøk. Se forresten bort ifra selve brettingen, det har jeg aldri vært noe god til.


Åååå så smart jeg føler meg nå! Jeg fant ut at jeg kan jo skrive på hyllene for å vite hvor alt skal ligge! Whiteboard-penn selvfølgelig, så den kan tas bort igjen hvis jeg vil endre noe. Etterhvert kan jeg jo få tak i sånne klistrelapper med tekst på for en mer varig tekst. Gleder meg til å se om dette fungerer!

Bokhylla ble tilslutt tom også. Hva er det meningen jeg skal ha inni der nå da? Bøker??!

Har forresten donert bort flere poser med klær underveis i denne prosessen. Håper dette blir siste haug som doneres bort på en god stund:


Er dessverre ikke helt ferdig med klærne ennå, har fremdeles ikke noe godt system på diverse småting som for eksempel undertøy, belter, strømpebukser, luer, skjerf, treningstøy, yttertøy, sokker… The list goes on and on.

Mer om dette senere. Nå er jeg ihvertfall igang!!

Del gjerne om du har noen gode tips for å ha et godt garderobesystem!

4 kommentarer om “So it begins: Kleskaoset

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s