Anbefalte innlegg · Huset og oss

Veien mot et harmonisk hjem

Den 15. September overtok vi et hus. Ikke bare er det vårt første selveide hjem, men det er også Huset med stor H, selveste Drømmehuset! Og selvsagt skal det se perfekt ut…. Etterhvert. For hvor lenge kan man bruke flyttingen som en unnskyldning for rotet? Hvor lenge er det greit at det står pappesker i diverse kriker og kroker?

Jeg skulle gjerne ha laget en interiørblogg, og kanskje vil det bli innslag av interiør en gang i blant. Men det finnes så utrolig mange andre interiørblogger der ute, og de fleste av dem er så gode og inspirerende at jeg aldri i verden vil kunne måle meg med dem. Nei, jeg skal først og fremst fokusere på det vår husholdning trenger; ryddighet og systemer som fungerer i hverdagen.

Jeg har aldri vært spesielt ryddig eller organisert, har alltid vært mer skippertaks-typen. Nå har jeg bestemt meg. Huset skal bli perfekt. Ikke bare når det gjelder interiør og dilldall, men like mye i funksjonalitet. Jeg skal blogge meg gjennom rom for rom mens jeg lager systemer og organiserer for å gjøre hverdagen så enkel og effektiv som mulig.

Gleder meg til å dokumentere prosessen på denne siden, og jeg blir veldig glad for tips og tilbakemeldinger!

5 kommentarer om “Veien mot et harmonisk hjem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s